30.11.2022

Haluaisitko sinä suunnittelemaan kanssamme maailmanluokan ratkaisuja tehokkaamman tuotannon ja paremman tuotantoympäristön kehittämiseksi? 
REKRY: Mekaniikkasuunnittelija / Tuotesuunnittelija

IT-line Oy on tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu asiakasyritystemme toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan toimitiloissamme Salossa, josta käsin tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja osaamistamme.

Haemme nyt tiimiimme Saloon vakituiseen työsuhteeseen 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA / TUOTESUUNNITTELIJAA

Tuotesuunnittelijana vastaat asiakasspeksien mukaisesta suunnittelusta sekä piirustusten ja tuoterakenteiden tekemisestä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja, joissa pääset ottamaan vastuuta eri laajuisten automaattisten tuotantolaitteiden ja -linjojen mekaanisesta suunnittelusta.

Toimimme saman katon alla myynnistä tuotantoon ja pääset osallistumaan projekteihin tarjousvaiheesta aina tuotteen valmistumiseen saakka. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä hankinnan, myynnin ja asennuksen kanssa. Tuotteemme ja ratkaisumme suunnitellaan aina asiakkaan tarpeisiin ja yhdessä asiakkaan kanssa.

Tehtävä edellyttää sinulta

  • Vähintään yhden 3D-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa. Käytämme suunnitteluun Inventoria. 
  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) ja jonkin verran kokemusta suunnittelusta myös työelämän puolelta. 
  • Kokemusta tuotantotekniikasta ja ohutlevytuotteiden suunnittelusta. 
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja mielenkiintoa ottaa vastuuta projektien sujuvasta etenemisestä.

Ehkäpä sinulla on kokemusta myös PDM-ohjelmistoista, sähköautomaatiosuunnittelusta ja/tai lujuuslaskennasta. Tiimissämme on hyödyksi, että kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, omaat hyvän paineensieto- ja kokonaisuudenhallintakyvyn, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan, aktiivisen ja avoimen asenteen vaihteleville projekteille.

Tarjoamme sinulle:

  • Asianmukaiset ohjelmistot sekä laadukkaat työvälineet.
  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit.
  • Rennon työyhteisön ja nuorekkaan suunnittelijatiimin.
  • Mahdollisuuden kehittää työnkuvaasi ja osaamistasi.
  • Joustavan työajan ja itsenäisen työnkuvan.
  • Laajat työterveyspalvelut ja kattavan vakuutuksen.

Työpaikka sijaitsee Salon Halikossa. Turusta meille kuljet autolla noin 35 minuutissa. Meillä suunnittelijat tekevät säännöllisesti myös etätöitä.

Tulisitko sinä vahvistamaan tiimiämme? Kuulemme sinusta mielellämme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi  ja CV:si palkkatoiveen kera 8.1.2023 mennessä sähköpostitse recruiting@it-line.fi. 

Huomioitahan kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Hannu Karlsson, p. 040 779 3893.

Tutustu ratkaisuihimme Youtubessa