Rekry: Haemme Saloon mekaniikkasuunnittelijaa

Rekry: Haemme Saloon mekaniikkasuunnittelijaa

Oletko sinä uusi suunnittelijamme? Ota haaste vastaan ja tule suunnittelemaan kanssamme maailmanluokan ratkaisuja tehokkaamman työelämän kehittämiseksi! 

IT-line Oy tuottaa asiakkailleen korkealaatuisia ratkaisuja tuotannon ja sisälogistiikan prosessien tehostamiseen. Ratkaisut tuotetaan yhdistämällä vahva Lean- ja ergonomia-asiantuntijuus innovatiivisen tuotekehityksen kanssa. Korkealaatuiset kalusteet ja laitteet suunnitellaan ja valmistetaan toimitiloissamme Salon Halikossa, josta käsin tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja osaamistamme. IT-line Manufacturing tarjoaa sopimusvalmistuspalveluja Salossa.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1997 ja työllistämme 38 osaajaa. Lisää meistä löydät nettisivuiltamme www.it-line.fi sekä sosiaalisesta mediasta LinkedIn, Facebook, Instagram

Haemme nyt tiimiimme Saloon vakituiseen työsuhteeseen

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Mekaniikkasuunnittelijana vastaat asiakasspeksien mukaisesta suunnittelusta sekä piirustusten ja tuoterakenteiden tekemisestä. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen työn sekä upean mahdollisuuden päästä kehittymään mekaniikkasuunnittelun asiantuntijaksi monipuolisten ja laadukkaiden asiakasprojektien parissa.  Pääset työssäsi ottamaan vastuuta kokonaisten automaattisten tuotantolaitteiden ja -linjojen mekaanisesta suunnittelusta ja opastat asentajia tarvittaessa laitteiden kokoamisessa. Työssäsi toimit myös tiiviissä yhteistyössä hankinnan ja myynnin kanssa.

Olet suunnittelijana tärkeä osa palveluketjuamme ollessasi suoraan yhteydessä asiakkaisiin. Meillä pääset myös näkemään työsi tulokset konkreettisesti omien tuotantotilojemme sijaitessa samassa kiinteistössä.

Toivomme, että sinulla on

  • soveltuva teknisen alan koulutus (insinööri tai DI) ja jonkin verran kokemusta suunnittelusta myös työelämän puolelta
  • kokemusta Inventor- ja CAD –ohjelmistoista
  • kokemusta tuotantotekniikasta ja ohutlevytuotteiden suunnittelusta
  • kokemusta sähköautomaatiosuunnittelusta

Tiimissämme on hyödyksi, kun ammattitaidon lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, omaat hyvän paineensieto- ja kokonaisuudenhallintakyvyn, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavan, aktiivisen ja avoimen asenteen vaihteleville projekteille.

Tarjoamme sinulle:

  • asianmukaiset ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit
  • rennon työyhteisön ja nuorekkaan suunnittelijatiimin
  • mahdollisuuden kehittää työnkuvaasi ja osaamistasi
  • joustavat työajat ja itsenäisen työnkuvan
  • laajat työterveyspalvelut ja -vakuutuksen

 Työpaikka sijaitsee Salon Halikossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Turusta meille kuljet autolla noin 25 minuutissa. 

Olisiko tässä sinun paikkasi? Laita hakemuksesi tulemaan, kuulemme sinusta mielellämme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera ja CV:si 15.1.2020 mennessä sähköpostitse it-line@it-line.fi. Laitathan aihekenttään otsikoksi ”Mekaniikkasuunnittelija”. Lisätietoa työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Hannu Karlsson, p. 040 779 3893.