1.7.2022

Olisiko sinusta valmistamaan ja asentamaan kanssamme laadukkaita tuotantoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin? 
Etsimme mekaanista asentajaa!

 - Haku on päättynyt -

IT-line Oy tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu asiakasyritystemme toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan toimitiloissamme Salossa, josta käsin tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja osaamistamme.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta LinkedIn, Facebook, Instagram ja Youtube.

Haemme nyt tiimiimme Saloon vakituiseen työsuhteeseen 

MEKAANISTA ASENTAJAA

Haemme mekaanista asentajaa työkaveriksi tuotantoomme erityyppisten tuotantoratkaisujen valmistukseen.

Työt meillä tehtaalla sisältävät mekaanista kokoonpanoa, sähkö- ja paineilma-asennuksia sekä kytkentöjä. Logistiset toiminnot kuuluvat myös asentajiemme työnkuvaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavan työympäristön, reilut ja kivat työkaverit, vastuullisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen.

Tulet tehtävässäsi toimimaan tuotannon eri työvaiheissa vastaanotosta asiakkaiden toimipisteissä tapahtuvan tuotantoratkaisuiden asennukseen asti, oman osaamisesi mukaan.

Toimimme saman katon alla myynnistä tuotantoon, ja tehtävässäsi tulet tekemään töitä tiiviissä yhteistyössä mm. oston ja suunnittelun kanssa. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja tuotannolla on tärkeä rooli laadun varmistamisessa. Olemme myös iloisia hyvästä työyhteisöstämme ja toivomme tiimiin reilua työkaveria.

Mitä odotamme sinulta?

  • Intoa tekemiseen, joustavan ja aktiivisen asenteen vaihteleville projekteille
  • Hyviä kädentaitoja, korkeaa työmoraalia ja itsenäistä otetta hyvillä yhteistyötaidoilla
  • Halun kehittyä työssäsi
  • Osaat lukea mekaniikka-/ konekuvia

Eduksi luetaan

  • Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
  • Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen, sillä työhön perehdytetään ja projektiemme kautta taidot karttuvat.

Töitä tehdään ajoittain muutaman päivän komennuksilla, joten odotamme hakijoilta pienimuotoista matkustusvalmiutta. Pääsääntöisesti työtä kuitenkin tehdään yhdessä vuorossa ma-pe klo 7-15.

Tulisitko sinä vahvistamaan tiimiämme? Kuulemme sinusta mielellämme!

Mikäli työtehtävä herätti mielenkiintosi, ota nopeasti yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan, niin jutellaan lisää. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 14.8. mennessä sähköpostitse recruiting@it-line.fi. Laitathan aihekenttään otsikoksi ”Asentaja”. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lomailemme viikot 29-31 ja tänä aikana emme tee haastatteluja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa työtehtävästä antaa  4.7. – 15.7. tuotantopäällikkö Tove Rosengren ma-pe klo 7-15, p. 050 486 0554.

Tutustu ratkaisuihimme Youtubessa