LAITE- JA SOPIMUSVALMISTUS
MANUTEC OY

It-line manufacturing sopimusvalmistus laitevalmistus

Sinulla on tuote -me teemme sen

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti kokonaisvaltaista sopimusvalmistusta, laitevalmistusta ja kokoonpano-osaamista. Meille voi ulkoistaa tuotteesi koko tuotannon, aina suunnittelusta loppupakkaamiseen saakka tai vain tietyn osa-alueen, kuten kokoonpanotyön.

Toimimme nopeiden tuotantohuippujen ketteränä ja skaalautuvana toteuttaja, kun asiakkaan oma kapasiteetti ja mahdollisuudet ovat rajalliset. Meiltä löytyy tuotantotilat ja tekijät vaativiinkin laitevalmistuksiin, varmistamme korkean toimitusvarmuuskyvykkyyden ja yritys voi vapauttaa omat asiantuntijat lisäarvoa tuovaan työhön.

Tuotantomme laadunvarmistus kattaa koko valmistusketjun. Sopimuksemme yhteistyökumppaneidemme kanssa takaavat joustavat ja varmat toimitukset.


LUE LISÄÄ

Yhteistyöllä asiakkaan kanssa saavutetaan parhaat tulokset

Palvelupakettimme kootaan ja rakennetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattitaitoisella osaamisellamme valitsemme sopivimmat ratkaisut kaikille kumppaneillemme. Näin saavutetaan parhaat mahdolliset tuottavuuden tulokset sekä tinkimätön korkea laatu.

Nopeat ratkaisut ja ripeät tuotannon ylösajot ovat meille arkipäivää. Hyvällä prosessisuunnittelulla pitkät tuotannon ylösajoaikataulut voidaan muuttaa jopa 1-3 kk:n tuotetoimituksiin. 

Me haluamme, että asiakas voi keskittyä ydintekemiseensä. Kehitämme ja huolehdimme tehokkaasta valmistusprosessista. Olemme apuna asiakkaillemme tuotantohuippujen aikana, lisäkapasiteetin tarpeessa, uuden tuotteen ylösajossa ja start up -tuotteen tuotantoon viemisessä.

Nopeaa, tehokasta ja laadukasta sopimusvalmistusta

Asiakkaalle enemmän aikaa keskittyä ydintekemiseen

Apua tuotannon kapasiteettihaasteiden tueksi

Palvelumme on omiaan yritykselle, jolla ei ole omaa kehitysorganisaatiota. Asiakkaalle, joka tarvitsee apua tuotannon kapasiteettihaasteiden taklaamiseen ja joka haluaa toiminnot tehokkaammaksi ja polkaista tuottavuuden pyörät nousuun.

Avullamme mahdollistuu protosarjojen tai vanhemman päivitettävän tuotteen kehittäminen tuotannollisemmaksi ja kustannuksiltaan tehokkaammaksi . Olemme asiakkaan tukena uusien tuotteiden kehittämisessä alkaen aina protovaiheesta valmistettaviksi tuotteiksi saakka, kustannustehokkaasti Suomessa.

Asiakkaan tukena tuotteen matkan jokaisessa vaiheessa

Avullamme mahdollistuu protosarjojen tai vanhemman päivitettävän tuotteen kehittäminen tuotannollisemmaksi ja kustannuksiltaan tehokkaammaksi . Olemme asiakkaan tukena uusien tuotteiden kehittämisessä alkaen aina protovaiheesta valmistettaviksi tuotteiksi saakka, kustannustehokkaasti Suomessa.

Me tarjoamme Lean-tuotantoteknolgian osaamisen sekä johdon tuen asiakkaan muuttuvissa tuotannon menetelmien käyttöönotoissa. Meidän työohjeemme ja menetelmät ovat tuotteen alusta lähtien käytettävissä. Käytössämme on tietysti tuotannon jatkuvan parantamisen osaaminen ja tuki. 

Luotettava kumppani lähellä asiakasta

Meillä on käytössä ammattitaitoinen kehitys- ja insinööriosaaminen tuotteen ja tuotannon kehittämisessä. Olemme luotettava kumppani ja toimimme lähellä asiakasta. Meidän laajat ja laadukkaat toimittajaverkostot takaavat nopeitakin muutoksia tuotteen kehittämisessä. 

Helpotetut investoinnit

Tuotamme tuotannon kapasiteetin tavoitelaskelmat, jolloin ei ole tarvetta sitouttaa esim. materiaaleja varastoon. Toimintojemme avulla asiakkaan mahdollisten laiteinvestointien määrä voidaan optimoida.  Olemme kotimainen toimija, jolloin asiakkaan asiantuntijoiden matkapäivät vähenevät. 

Palvelumme kulmakiviä 

Laatu

Sopimusvalmistuksemme keskittyy ammattitaitoisen osaamisen kautta parhaaseen mahdolliseen tuottavuuteen ja korkeaan laatuun. 

Räätälöitävyys & Joustavuus

Räätälöimme tuotannon prosessit asiakaskohtaisesti sisältäen materiaalien ostot, käsittelyt, kokoonpanon, testauksen, pakkauksen ja toimitukset eri puolille maailmaa.

Luottamuksellisuus & Kumppanuus

Kotimaisena kumppanina takaamme yhteistyön luottamuksellisuuden. Olemme kumppanisi kasvun tukena.

Missä voimme olla avuksi?

Tuotannon ulkoistaminen IT-line manufacturing

Tuotantohuippujen tuottava hallinta

Miten saadaan tilat ja ihmiset kustannustehokkaasti hyödynnettyä tuotantohuippujen aikana? Voisiko kustannukset ennakoida? Paljonko käytetään ylikapasiteettia vuosittaisella tasolla turvaamaan tuotantohuippujen valmistaminen ajallaan?

Tuotantohuippujen ulkoistaminen meille tarkoittaa sitä, että kulut konkretisoituvat asiakkaille vain huippujen aikana ja ovat budjetoitavissa aina ostoista alkaen. 

Ostojen oikea-aikaisuus, osaluettelot, materiaalien käsittelytavat ja tutkitut tuotannon läpimenoajat sekä mahdolliset dokumentaatiot mukaan lukien arvokkaat havainnot ja huomiot kokoonpanossa ovat yrityksemme tapa toimia ja varmistaa tuotteiden laatu ja toimitusvarmuus. Selkeinä etuina tässä ovat nopeus ja helppous, laadun säilyminen, omat resurssit jalostavassa työssä sekä vain tuotantohuippujen ajalle kohdennetut resurssikulut.

Lisäkapasiteettina tasaisen tuotannon varmistamiseksi

Tilauskanta nousee, riittääkö oma tuotanto tekemään sen? Tarvitaanko investointeja kun lisäkapasiteetti ylittää nykyiset resurssit?

Lisäkapasiteetin ulkoistaminen meille takaa asiakkaillemme tasaisen tuotantovoluumijatkumon ja jaetun riskienhallinnan, kun toimimme tuotannon toisena tukijalkana.

Konkreettisena hyötynä luvatut toimitusajat säilyvät, säästöt investointien vähenemisestä ja ennakoivasta budjetoinnista. Skaalautuvuus takaa kasvun nopeasti. Tuotannon osittainen siirtäminen moderniin, valmiiksi tehostettuun ympäristöön auttaa omankin tuotannon kehittämisessä.

Lisäkapasiteetti tuotantoon IT-line Manufacturing
Tuotannon ylösajo IT-line manufacturing

Tukena tuotannon nopeaan ylösajoon start-upeille

Tilauksia jo tulossa, mistä tilat, tekijät ja laitteet? Tuote suunniteltu, mutta onko se valmis tuotannon kustannustehokkaaseen käynnistämiseen?

Toimimme tukena tuotannon kehittämisessä ja tuotannon nopeassa ylösajossa. Tässä hyötynä hukkien ja riskien minimointi sekä tuotannon nopea ja ketterä jalkeillelaitto, joka tuo kustannustehokkuutta ja säästöjä alusta alkaen.

Tuotteet toimitetaan myyntiin tehokkaasti ja tätä kautta lähtee kassavirtakin kulkemaan vikkelämmin.

Apuna tasaisen tuotantovoluumin käynnistämisessä

Uuden tuotteen tuotannon käynnistäminen omin resurssein tuntuu työläältä ja hitaalta? Tarvitaanko uuden tuotteen suunnitteluun tukea?

Olemme apuna tasaisen ja riittävän tuotantovoluumin käynnistämisessä. Asiantuntemuksemme on käytössä tuotteen tuotannollistamisessa, jossa tuotantotehokkuus mukana heti alusta alkaen.

Hyötynä nopea ja tehokas ylösajo, mikä takaa toimitusvarmuuden uusille tuotteille. Asiakkaan omat resurssit vapautuvat jalostavaan työhön.

Uuden tuotannon käynnistäminen IT-line manufacturing

Sopimusvalmistuksen asiantuntijat palveluksessasi!

Liiketoimintajohtaja Kirsi Junnilainen

KIRSI JUNNILAINEN
Liiketoimintajohtaja
+358 50 487 1957
kirsi.junnilainen@manutec.fi

Projektipäällikkö Minna Karlsson

MINNA KARLSSON
Projektipäällikkö
+358 40 709 6496
minna.karlsson@manutec.fi

Osto- ja logistiikkapäällikkö Mari Rehmonen

MARI REHMONEN
Osto- ja logistiikkapäällikkö 
+358 40 742 9056 
mari.rehmonen@manutec.fi

LUE LISÄÄ

Tervetuloa meille!