15.10.2020

Avainasemassa can do-asenne ja halu tarjota asiakkaille parhaat ratkaisut - yrittäjätarinamme

Prosessinkehityspalvelut IT-line

Yrittäjäuran vuonna 2012 aloittanut Hannu Karlsson on luotsannut IT-linea vuoden 2013 keväästä lähtien. Pitkä ura tuotannon ja kehityksen esimies- ja johtotehtävissä kansainvälisessä ympäristössä antoi erinomaiset eväät viedä käytännön osaamista suuresta pörssiyhtiöstä muihin yrityksiin ja pk-sektorille. Tärkeää on aina ollut ihmiset, uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen ja sitä kautta kasvu. Ylpeys asiakkaista ja halu tarjota parhaat ratkaisut erilaisiin tilanteisiin ovat myös avainasemassa. 

"Hyvä tiimi tarvitsee diversiteettiä, erilaisia persoonia ja vahvuuksia, ja jokainen on siten aidosti oma itsensä. Sitoutuminen toimii molempiin suuntiin; ihmiset ovat meille perheenjäseniä, ei lukuja excelissä."

Menestys tehdään yhdessä

Hannulle ominaista on ajatella isosti ja katsoa kokonaiskuvaa. Punainen lanka on aina oltava olemassa, mutta yhtä tärkeää on uskallus kulkea yllättäen aukeavista ovista ja rohkeus korjata suuntaa tarvittaessa. Yrittäjäuran aikana eteen tulleet suuret yhteiskunnalliset muutokset, kuten Krimin kriisi ja nyt korona-epidemia muistuttavat yrittäjää siitä, miten jokaisen yrityksen ja toimijan on pidettävä katse tulevaisuudessa ja löydettävä tavat päästä eteenpäin.
Yrittäjyys on pitänyt sisällään aina vahvan halun tarjota ihmisille työtä ja tehdä oma osuus yhteisön eteen.

”Kyseessä ei ole koskaan ollut Hannun kehitys Oy, työ ja menestys tehdään aina yhdessä. Olemme onnistuneet saamaan tiimiin sitoutuneita ja taitavia tekijöitä, osan kanssa historia juontaa juurensa jo kymmenien vuosien päähän, osa on hypännyt mukaan myöhemmin. Hyvä tiimi tarvitsee diversiteettiä, erilaisia persoonia ja vahvuuksia, ja jokainen on siten aidosti oma itsensä. Sitoutuminen toimii molempiin suuntiin; ihmiset ovat meille perheenjäseniä, ei lukuja excelissä.”

Toimistolle on mukava tulla ja useasti korviin kantautuvat raikuvat naurut saavat uskomaan, että töitä voidaan tehdä myös hymy huulilla.

”Asiat pitää ottaa vakavasti, mutta töitä voi tehdä tosissaan myös hyvällä mielellä ja huumoria välillä yllä pitäen. Can do-asenne vie eteenpäin ja ruokkii positiivista ilmapiiriä kaikkien osalta. Sekä työyhteisön että tulosten.” 

”Asiat pitää ottaa vakavasti, mutta töitä voi tehdä tosissaan myös hyvällä mielellä ja huumoria välillä yllä pitäen."

Miten voimme olla avuksi?

Haluamme olla parantamassa yritysten ja työntekijöiden työhyvinvointia tekemällä työpaikat toimiviksi ja ergonomisiksi. Monipuolisen ja pitkän uran tehneet asiantuntijamme ovat käytettävissä prosessinkehityksen, menetelmäsuunnittelun, leanin, arkijohtamisen ja muiden tuotannon kehittämistoimenpiteiden läpiviemiseksi.

Ota yhteyttä!