WE ARE IT-LINE

Yli kahden vuosikymmenen kokemus tuotannon kehittämisestä

IT-Line Oy on asiakkaidensa tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu asiakasyritystemme toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen.

Ammattitaito, rohkeus, sitoutuminen, tuloksellisuus, laatu ja tiimityö ovat arvojamme, jotka leimaavat tekemistämme ja takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Haluamme olla parantamassa yritysten ja työntekijöiden työhyvinvointia ja ergonomiaa luomalla hyvät toimintaedellytykset jokaiseen ympäristöön. Asiantuntijamme ovat käytettävissä prosessinkehityksen, menetelmä-suunnittelun, leanin, arkijohtamisen ja muiden tuotannon kehittämistoimenpiteiden läpiviemiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Tiiminä saman katon alla 

Maailmanluokan osaajat

Hyvä tiimi tarvitsee diversiteettiä, erilaisia persoonia ja vahvuuksia, ja jokainen on siten aidosti oma itsensä. Meillä kuunteleminen on vähintään yhtä tärkeää kuin puhuminen. Halu kehittyä ja kehittää-asenne vie eteenpäin ja ruokkii positiivista ilmapiiriä kaikkien osalta. Sekä työyhteisön että tulosten osalta.

Meillä IT-Linella ihmiset ovat aidosti keskiössä ja tulokset mitä teemme tulevat yhdessä tekemällä. Pyrimme positiivisella tavalla jatkuvasti kehittymään ja kasvamaan. Meillä on talossa paljon kansainvälisestikin arvostettua keihäänkärkiosaamista ja valtaosa asiakkaistammekin on kaikille tunnettuja brändejä. Töitä voidaan tehdä tosissaan myös iloisella mielellä ja usein nauraen. Siihen me pyrimme IT-Linella. Se mitä luvataan, myös pidetään. 

IT-line henkilöstö

Toimintamme kulmakiviä

Rohkeus.

Emme pelkää haasteita! Meille projektien monipuolisuus on positiivinen asia ja toteutamme projekteja annakkoluulottomasti.

Ammattitaito.

Teemme töitä suurella sydämellä, mutta myös vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tiimityö.

Teemme töitä yhtenä tiiminä. Meillä tuotteen matkaan osallistuu koko osaajajoukkomme.

Asiakaslähtöisesti parempiin ratkaisuihin

Palvelemme asiakkaitamme yhdessä

Olemme ylpeitä asiakkaistamme. Osaa olemme palvelleet jo kahden vuosikymmenen ajan, ja osaan olemme saaneet ilon tutustua vasta viime vuosina. Ammattitaitoinen  tiimimme ymmärtää asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen.

Oli kyseessä sitten isompi tuotannon uudistusprojekti tai erinäisten työpisteiden tai kalusteiden päivittäminen ergonomisempaan ja tehokkaampaan ratkaisuun, olemme käytettävissä.  

Toimimme matalan tason organisaationa jokainen lähellä asiakasrajapintaa ja olemme tärkeä osa asiakaspalveluprosessia. Pyrimme myös jatkuvasti itse parantamaan asiakaspalveluamme ja tehostamaan yhteistyötä.
Asiakaspalvelu Tiimityö

Manutec - Sopimusvalmistusta ammattitaidolla

Sinulla on tuote - me teemme sen 

Manutec tarjoaa kokonaisvaltaista laitevalmistusta ja kokoonpano-osaamista räätälöidysti eri teollisuuden aloille. Voit ulkoistaa tuotteesi koko tuotannon tai vain tietyn osa-alueen kuten kokoonpanon.

Sopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa takaavat joustavat ja varmat toimitukset. Manutec on nopeiden tuotantohuippujen ketterä ja skaalautuva toteuttaja, kun oma kapasiteettisi ja mahdollisuudet ovat rajalliset.

Voit varmistaa oman korkean toimitusvarmuuskyvykkyyden ja vapauttaa omat asiantuntijat arvoa lisäävään työhön.

LUE LISÄÄ
Manutec sopimusvalmistus
IT-Line asennuspalvelut

Meille töihin?

Avoin hakemus

Vaikka meillä ei parhaillaan ole avoimia työpaikkoja haettavissa, kuulemme mielellämme sinusta. 

Voit lähettää meille avoimen vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen recruiting@it-line.fi.

OTA YHTEYTTÄ