Maailmanluokan osaamista tuotannon tehostamiseen

Yli kahden vuosikymmen kokemus tuotannon kehittämisestä

IT-Line Oy on asiakkaidensa tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys.  Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu asiakasyritystemme toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen. 

Ammattitaito, rohkeus, sitoutuminen, tuloksellisuus, laatu ja tiimityö ovat arvojamme, jotka leimaavat tekemistämme ja takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.   

Haluamme olla parantamassa yritysten ja työntekijöiden työhyvinvointia tekemällä työpaikat toimiviksi ja ergonomisiksi. Asiantuntijamme ovat käytettävissä prosessinkehityksen, menetelmä-suunnittelun, leanin, arkijohtamisen ja muiden tuotannon kehittämistoimenpiteiden läpiviemiseksi.

Ehkäpä olet kuullut myö sopimus- ja laitevalmistuksen palveluista. Manutec tarjoaa räätälöityä ja kokonaisvaltaista sopimusvalmistusta, laitevalmistusta ja kokoonpano-osaamista.

Tiiminä saman katon alla 

Maailmanluokan osaajat

Hyvä tiimi tarvitsee diversiteettiä, erilaisia persoonia ja vahvuuksia, ja jokainen on siten aidosti oma itsensä. Meillä kuunteleminen on vähintään yhtä tärkeää kuin puhuminen. Halu kehittyä ja kehittää-asenne vie eteenpäin ja ruokkii positiivista ilmapiiriä kaikkien osalta. Sekä työyhteisön että tulosten osalta.

Meillä IT-Linella ihmiset ovat aidosti keskiössä ja tulokset mitä teemme tulevat yhdessä tekemällä. Pyrimme positiivisella tavalla jatkuvasti kehittymään ja kasvamaan. Meillä on talossa paljon kansainvälisestikin arvostettua keihäänkärkiosaamista ja valtaosa asiakkaistammekin on kaikille tunnettuja brändejä. Töitä voidaan tehdä tosissaan myös iloisella mielellä ja usein nauraen. Siihen me pyrimme IT-Linella. Se mitä luvataan, myös pidetään. 

IT-line henkilöstö

Toimintamme kulmakiviä

Rohkeus

Emme pelkää haasteita! Meille projektien monipuolisuus on positiivinen asia ja toteutamme projekteja annakkoluulottomasti.

Ammattitaito

Teemme töitä suurella sydämellä, mutta myös vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tiimityö

Teemme töitä yhtenä tiiminä. Meillä tuotteen matkaan osallistuu koko osaajajoukkomme.

IT-Line asennuspalvelut

Manutec Oy

Räätälöityä sopimusvalmistusta

Manutec tarjoaa asiakkaille laadukasta sopimus- ja laitevalmistusta, joka hyödyntää IT-line -konsernin tuottamia maailmanluokan ratkaisuja. Työkaluina ovat kehittämämme kokoonpanoratkaisut, skaalautuvat tuotantotilat, laatu ja kustannustehokkuus.

Meille voit ulkoistaa tuotteesi koko tuotannon suunnittelusta loppupakkaamiseen tai vain tietyn osa-alueen kuten kokoonpanon. 

LUE LISÄÄ

Asiakaslähtöisesti parempiin ratkaisuihin

Palvelemme asiakkaitamme yhdessä

Olemme ylpeitä asiakkaistamme. Osaa olemme palvelleet jo kahden vuosikymmenen ajan, ja osaan olemme saaneet ilon tutustua vasta viime vuosina. Ammattitaitoinen  tiimimme ymmärtää asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen.

Oli kyseessä sitten isompi tuotannon uudistusprojekti tai erinäisten työpisteiden tai kalusteiden päivittäminen ergonomisempaan ja tehokkaampaan ratkaisuun, olemme käytettävissä.  

Toimimme matalan tason organisaationa jokainen lähellä asiakasrajapintaa ja olemme tärkeä osa asiakaspalveluprosessia. Pyrimme myös jatkuvasti itse parantamaan asiakaspalveluamme ja tehostamaan yhteistyötä.
Asiakaspalvelu Tiimityö

Tervetuloa meille!