ERGONOMISET TUOTTEET JA YRITYSKOHTAISET RATKAISUT

LAADUKAS PUTKI-JA LIITINJÄRJESTELMÄ SEKÄ LISÄVARUSTELUJA TUOTANNON KALUSTAMISEEN

IT-Line 3D-suunnittelu

Joustava liitin- ja putkijärjestelmä on kehitetty helposti räätälöitävien, visuaalisesti yhtenäisten teollisuus- ja prosessikalustekokonaisuuksien toteuttamiseksi.

Lujatekoinen ja helposti koottava järjestelmä kestää kovaa käyttöä. Järjestelmä sisältää rakennekomponenttien lisäksi erilaisia varusteita ergonomian parantamiseksi.

Valikoimastamme löytyy myös runsaasti erilaisia lisävarusteita kaluste- ja laiteratkaisuihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KATSO LISÄÄ

TUTUSTU ERGONOMISIIN RATKAISUIHIMME JA TUOTTEISIIMME!

Ergonomiset tuotteet ja ratkaisut

Tee kalustehankintojen suunnittelutyö ajoissa

Tuotannon kalustehankinnoissa, työpistesuunnittelussa ja logistiikan kehittämisessä on tärkeää tehdä suunnittelutyö perusteellisesti jo 3D-mallinnusvaiheessa.

Miettimällä etukäteen mm. ergonomia ja toiminnallisuudet vastaamaan työn ja työntekijöiden tarpeita ja vaatimuksia mahdollistetaan kustannustehokkuus läpi koko prosessin.

Prosessinkehittämisen, menetelmäsuunnittelun ja leanin asiantuntijamme ovat käytettävissä. Tulemme mukaan tuotannon lattialle tekemään muutosta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
IT-Line Oy menetelmäsuunnittelu
IT-Line 3D-suunnittelu

In-house suunnittelijamme mahdollistavat asiakaslähtöisen räätälöinnin

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omissa tuotantotiloissamme saman katon alla. Saman katon alla työskentely mahdollistaa joustavan tuotekehityksen ja asiakaslähtöiset ratkaisut.

Ammattitaitoinen tiimimme ymmärtää asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Voimmeko olla avuksi?
Jätä viestisi lomakkeen kautta ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Maailmanluokan osaajat tuotantosi kehittämisen tukena