Ergonomiset TUOTTEET JA
YRITYSKOHTAISET RATKAISUT

IT-Line kokoonpanokalusteet
IT-Line kuljettimet ja rullaradat
IT-Line pakkauslinjasto pakkaustyöpiste
IT-Line työkalukehikko
IT-Line sisälogistiikka, tehokeräilykärry
IT-line materiaalimyynti
IT-line youtube

Tutustu valikoimaamme YouTube-kanavallamme

Olemme koonneet YouTube-kanavallemme esimerkkejä erilaisista ratkaisuistamme

KATSO LISÄÄ

Tee kalustehankintojen suunnittelutyö ajoissa

Tuotannon kalustehankinnoissa, työpistesuunnittelussa ja logistiikan kehittämisessä on tärkeää tehdä suunnittelutyö perusteellisesti jo 3D-mallinnusvaiheessa.

Miettimällä etukäteen mm. ergonomia ja toiminnallisuudet vastaamaan työn ja työntekijöiden tarpeita ja vaatimuksia mahdollistetaan kustannustehokkuus läpi koko prosessin.

Prosessinkehittämisen, menetelmäsuunnittelun ja leanin asiantuntijamme ovat käytettävissä. Tulemme mukaan tuotannon lattialle tekemään muutosta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
IT-Line Oy menetelmäsuunnittelu
IT-Line 3D-suunnittelu

In-house suunnittelijamme mahdollistavat asiakaslähtöisen räätälöinnin

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omissa tuotantotiloissamme saman katon alla. Saman katon alla työskentely mahdollistaa joustavan tuotekehityksen ja asiakaslähtöiset ratkaisut.

Ammattitaitoinen tiimimme ymmärtää asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

IT-Line Sales
sales@it-line.fi

Maailmanluokan osaajat tuotantosi kehittämisen tukena 

"Ydinongelma siinä, että meillä on aina liian kiire. Muutoksia ei ehditä miettiä siinä vaiheessa, kun ne ovat vielä mahdollisia. Fakta on, että ongelman alkujuureen on todella vaikea palata enää siinä vaiheessa, kun ollaan jo pitkällä tekemisessä."

MIKKO LEHTOVAARA, LEAN-SPESIALISTI

“Suurin osa hämmästyy, miten pienillä muutoksilla saadaan aikaiseksi suuria parannuksia. Joskus kalusteet ja laitteet voivat olla vanhoja tai epäergonomisia ja parannus vaatii selkeästi uutta rautaa. Joskus taas tuotannossa on käytössä tuliterät kalusteet, mutta prosessit eivät ole toimivia.”

PETRI TOKOLA, LEAN-SPESIALISTI

“Haluaisin saada yritysten johdon ja tuotannon esimiehet näkemään paremmin sen, että aina ei tarvitse kehittää uutta. Olisi tärkeää pyrkiä saamaan prosessit ja työt siihen pisteeseen, miten ne alun perin on suunniteltu toimivan. Saada tuotantosuunnitelma pyörimään. Vasta perusasioiden virratessa soljuvasti, on järkevää lähteä kehittämään niitä eteenpäin. Tähän haasteeseen tarjoamme arkijohtamisen konseptilla konkreettisia työkaluja”

HARRI LAITINEN, SENIOR LEAN EXPERT