ERGONOMISET TUOTTEET JA YRITYSKOHTAISET RATKAISUT

Valikoimastamme löydät myös materiaalit ja lisävarusteet tuotannon ratkaisuihin

Putki- ja liitinjärjestelmät

Joustava liitin- ja putkijärjestelmä on kehitetty helposti räätälöitävien, visuaalisesti yhtenäisten teollisuus- ja prosessikalustekokonaisuuksien toteuttamiseksi. Lujatekoinen ja helposti koottava järjestelmä kestää kovaa käyttöä. Järjestelmä sisältää rakennekomponenttien lisäksi erilaisia varusteita ergonomian parantamiseksi.

Putkijärjstelmä Liitinjärjestelmä materiaalit

Lisävarustelu tuotannon kalustamiseen

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia lisävarusteita kaluste- ja laiteratkaisuihin. Kysy lisää valikoimastamme!

Lisävarusteina mm.
Hyllyt ja työtasot
Työkalu- ja näppäimistötelineet
Kevenninkiskot
Valot
Pistorasiat
Työkalumagneetit
Ohjaimet
Infotaulut ja solutunnisteet

Katso lisää
Katso lisää

TUTUSTU RATKAISUIHIMME YOUTUBESSA!

IT-line youtube

Tee kalustehankintojen suunnittelutyö ajoissa

Tuotannon kalustehankinnoissa, työpistesuunnittelussa ja logistiikan kehittämisessä on tärkeää tehdä suunnittelutyö perusteellisesti jo 3D-mallinnusvaiheessa.

Miettimällä etukäteen mm. ergonomia ja toiminnallisuudet vastaamaan työn ja työntekijöiden tarpeita ja vaatimuksia mahdollistetaan kustannustehokkuus läpi koko prosessin.

Prosessinkehittämisen, menetelmäsuunnittelun ja leanin asiantuntijamme ovat käytettävissä. Tulemme mukaan tuotannon lattialle tekemään muutosta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

LUE LISÄÄ
IT-Line Oy menetelmäsuunnittelu
IT-Line 3D-suunnittelu

In-house suunnittelijamme mahdollistavat asiakaslähtöisen räätälöinnin

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme omissa tuotantotiloissamme saman katon alla. Saman katon alla työskentely mahdollistaa joustavan tuotekehityksen ja asiakaslähtöiset ratkaisut.

Ammattitaitoinen tiimimme ymmärtää asiakkaidemme toimintaympäristön vaatimukset ja pystymme tarjoamaan juuri oikeat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. 

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

IT-Line Sales
sales@it-line.fi

Maailmanluokan osaajat tuotantosi kehittämisen tukena 

"Ydinongelma siinä, että meillä on aina liian kiire. Muutoksia ei ehditä miettiä siinä vaiheessa, kun ne ovat vielä mahdollisia. Fakta on, että ongelman alkujuureen on todella vaikea palata enää siinä vaiheessa, kun ollaan jo pitkällä tekemisessä."

MIKKO LEHTOVAARA, LEAN-SPESIALISTI

Mikko Lehtovaara menetelmäkehitys

“Suurin osa hämmästyy, miten pienillä muutoksilla saadaan aikaiseksi suuria parannuksia. Joskus kalusteet ja laitteet voivat olla vanhoja tai epäergonomisia ja parannus vaatii selkeästi uutta rautaa. Joskus taas tuotannossa on käytössä tuliterät kalusteet, mutta prosessit eivät ole toimivia.”

PETRI TOKOLA, LEAN-SPESIALISTI

Petri Tokola Lean menetelmäkehitys

“Haluaisin saada yritysten johdon ja tuotannon esimiehet näkemään paremmin sen, että aina ei tarvitse kehittää uutta. Olisi tärkeää pyrkiä saamaan prosessit ja työt siihen pisteeseen, miten ne alun perin on suunniteltu toimivan. Saada tuotantosuunnitelma pyörimään. Vasta perusasioiden virratessa soljuvasti, on järkevää lähteä kehittämään niitä eteenpäin. Tähän haasteeseen tarjoamme arkijohtamisen konseptilla konkreettisia työkaluja”

HARRI LAITINEN, SENIOR LEAN EXPERT

Harri Laitinen Lean menetelmäkehitys arkijohtaminen